VitálHáz webáruház

VitálHáz webáruház
VitálHáz webáruház

2011. november 11., péntek

Programajánló - SPA&WELLNESS KIÁLLÍTÁS.Ez a rendezvény annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy gondoltam itt is megosztom Önökkel.
Ha valakinek szintén megtetszik és van egy kis ideje, nézzen ki és kényeztesse egy kicsit magát! :)

A kiállítás időpontja: 2011.november 18-20.
Helyszíne: Hungexpo Vásárközpont

Az ország egyetlen egészséges életmóddal foglalkozó kiállításaként immár 10. alkalommal várja az érdeklődőket, ahol a legújabb trendekről, üdülőhelyekről, sportolási és egészségmegőrzési lehetőségekről kaphatnak információkat.
A kiállítás szépség szigetén tanácsadás, sminkelés, kozmetikai készítmények és hajápolás várja a látogatókat. A külső mellett a belső is nagyon fontos ezért a szűrőprogramokon különböző vizsgálatoknak vethetik alá magukat.

Idén a fő szerepet a sport és a fitness kapja. Ennek jegyében  Schobert Norbert és Rubint Réka közreműködésével először szervezik meg a nagy tömegeket aktivizáló Fitness Napot.

 


A kiadós mozgás után a szűrővizsgálatokon átfogó képet kaphatsz egészségedről és kezdődhet is a kényeztetés.

A szépség-szigeten az AVON ajándék sminkkel és különféle tanácsadással kedveskedik, de kéz- és testmasszázs is szerepel a kínálatban.
Válogathatsz spa és szépségápolási kiegészítőkben és kellékekben és élhetsz számos kedvezménnyel is. Akinek még mindig nem volt elég a mozgás a Curves szigetén kipróbálhatja, hogyan lehet két óra testmozgás hatását fél óra alatt elérni.

A rendezvény hivatalos honlapja: www.spahungary.hu
Nyereményjáték a facebook-on: www.facebook.com/spahungary

Ugyanezen a  novemberi hétvégén a Spa&Wellness mellett az Ízek és Borok, a Hó-Show és a Terepzóna kiállítások is megrendezésre kerülnek.

Az Ízek és Borok gasztronómiai kiállításon 20 vezető étterem mutatkozik be és 60 borászat és pálinkafőzde nedűit kóstolhatja meg a látogató.
Péntek este jazz, szombaton 19:30-tól pedig - személyes kedvencem - a Budapest Bár koncert szolgáltatja a kellemes hangulatot.A Hó-Show kiállításon Magyarországon először itt lehet kipróbálni a BigAirBag-et, amibe egy 10 méteres rámpáról lecsúszva huppanhat bele az izgalmas nap után. 


És az egészben a legszebb: a négy kiállítást egy belépőjeggyel megnézhető! :)


Jó szórakozást!